به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از  روابط عمومي انجمن علمي جراحان عمومي ايران، بهزاد رحماني،‌ عضو هيئت مديره انجمن علمي جراحان عمومي ايران در سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران با بيان اين مطلب گفت: مواد افزودني باعث ايجاد ماده‌اي به نام نيتريت در مواد غذايي مي‌شوند كه امروزه ريسك سرطان‌زايي آن كاملاً اثبات شده است.
وي در ادامه افزود: مصرف سيگار استفاده مكرر از غذاهاي مانده و سرخ كردن مكرر مواد غذايي و افزايش ميكروب هليكوباكتر كه در اثر بالا رفتن اسيد معده و همچنين استرس از جمله موارد ديگري است كه شانس ابتلا به سرطان معده را افزايش مي‌دهند.
رحماني تصريح كرد: از جمله مواردي كه به كاهش شانس ابتلا به سرطان معده كمك مي‌كند مي‌توان به ورزش، زندگي و محيط كار بدون استرس، رژيم غذايي مناسب و عدم مصرف سيگار و الكل اشاره كرد